Хужа Насретдин

Гульнур Ибрагимова
               

1.Ботен  Шэрык  иленэ, тарихымнын туренэ
Урын алып кергэнсен,  эй, Хужа Насретдин.
Тормыштан ямь табарга, юктан барны ясарга,
Кунелне  тошермэскэ ойрэтэсен,  Насретдин.
Хужа, Хужа Насретдин.
Тапкыр, сизгер,  шома тел,
Хужа, Хужа Насретдин.

2. Буген дэ сэхнэлэрдэ, син,  Хужа Насретдин,
 Сагыш тулган кунелгэ бэхет, шатлык алып кил.
Яшэ hэрбер кешедэ, канатсызга хыял бир,
Монсуларнын узенэ колке дигэн дару бир.
Хужа, Хужа Насретдин.
Тапкыр, сизгер,  шома тел,
Хужа, Хужа Насретдин.