Бабамнарнын йорты

Гульнур Ибрагимова
               

1.Чорлар, еллар аша атлый-атлый,
Тарих битлэрендэ юл алып,
Яши Казан, монлы, серле Казан,
Яши Казан нурланып.
Кушымта:
Бабамнарнын йорты,
Соембикэ йорты,
Истэлеклэр саклый буген дэ.
Серле диварларын
Кан-яшь аша колеп
Бугенгегэ карап соенэ
2.  Телен, динен саклап калыр очен
Утлар, сулар кичкэн Казаным.
Яулар утеп, зарлар еласа да,
Саклап калган даннарын.
Кушымта:
Бабамнарнын йорты,
Соембикэ йорты,
Истэлеклэр саклый буген дэ.
Серле диварларын
Кан-яшь аша колеп
Бугенгегэ карап соенэ.
3. hэйкэл булып калка мэчетлэре,
Моннар булып сузыла азаны.
Истэлеклэр саклый hэр почмагы
Монлы, нурлы Казаным.
Кушымта:
Бабамнарнын йорты,
Соембикэ йорты,
Истэлеклэр саклый буген дэ.
Серле диварларын
Кан-яшь аша колеп
Бугенгегэ карап соенэ.