02, 04, 2017

Светлая Две Тысячи 10
ляцела птушка ... прысела недзе тут на поплаў , вада дзесь побач, як гарант жыцця, і ўпотай...заплакала наўзрыд, бо пахне хоць крывёй і потам, а занядбаннем усё пранізана ...наскрозь. Чаму бо так , не думае чамусці, ляціць далей, шукае райскіх кушчаў... Ці знойдзе, бедалага , ёсць ці моц... Ці трэба птушцы проста наша дапамога ...