Зiрка яскрава засяяла в небi

Галина Яковлева Украина
Зірка яскрава засяяла в небі,
Їй притаманна небес висота.
Дарує мені і кожній особі,
Земні, Богом дані, щасливі літа.

Роки пролітають, літа не повернуть,
У вирій птахами злітають вони.
Лиш ехом далеким у сутінках вернуть,
Минають кордони, закони, часи. 

Ми спраглому серцю даємо напитись,
Лікуємо рани святої душі.
У кожному слові мені б не спізнитись,
До кожного б в слові добрати ключі.