Текхарг

Аза Атагинская
"Хиш-ш-ш"- деш,шок етташ,
Дег1 д1аса сеттош,
Бацалахь текхарг бу
Пхьид лаца тиебаш.

Бераш, шу ма г1ерта
Текхаргна юххе.
Кхерам бу хиларна
Цуьнан мотт д1аьвше.

            А.Джабраилова