Паветра по ныя грудз

Евгений Пешко
Паветра поўныя грудзі,
Думкі кіпяць у галаве.
Здаецца, мы новыя людзі,
Але ж такія як усе.

Але ж мы такія ж,
Маем насы і мазгі,
Толькі адное жывыя,
А тыя, нажаль, памярлі.