Чувства...

Нина Тоненкова -Подольская
Звідки беруться почуття?
З під неба ,  із під виднокості?
Не йдуть від нас у забуття,
Все згадуємо аж до млості.

Забьється сердце наче птах,
В душі сплете нам павутинку,
Судомою пройде в ногах
І стукне в скроні, наче в шибку.

Збентежить вмить ,зсором'язить
І знов відверто,прямо в очі,
Така солодка щастя мить,
На двох не вистачає  ночі!
4.04.17 А .Подільська