Мирослава Стулькивская - Як вимiряти вiдстань?

Большаков Алексей
Найти  ли  меру  вёрстам
От сердца и до сердца?
Есть  чем  уважить  в  душах
Неизречённость  слов?
Как  песни  смысл  оттиснуть,
Что тишиной зовётся?
Пнём  притворяться  сколько,
Когда  жива  любовь?

Будь  силы,  я  бы  просто
Весь  мир  крылом  укрыла,
Ловила  бы  моменты,
Как  вечности  салют,
Глядела  б  дни  и  ночи
В  глаза,  как  на  святыни,
Весной  бы  не  тужила,
Как  осень  мне  вернуть.

Как  отвести  те  грозы,
Что  судьбы  рвут  на  доли?
Как  не  по  силам  ношу
Суметь  сквозь  жизнь  нести?
Как  иссушить  все  слёзы,
Преодолеть  все  боли?
Как  думать  о  хорошем,
Когда  горят  мосты?

Оригинал Стихотворения Мирославы Стулькивской:

Як виміряти відстань
Від серця і до серця?
Як зважити у душах
Несказані слова?
Як зрозуміти пісню,
Що тишею зоветься?
Як зберігати спокій,
Коли любов жива?

Як обійняти простір,
Коли стомились крила?
Як не згубити миті,
Що вічністю стають?
Як позабути очі,
Що зорями світили?
Як весни пережиті
У осінь повернуть?

Як відвернути грози,
Що розривають долі?
Як непосильну ношу
Навчитися нести?
Як висушити сльози
І розчинити болі?
Як вірити в хороше,
Коли горять мости?

Папка 23 - стихотворение 32