В лес, без виз

Алексей Степанов Сумы
Квітень квітує, весна від душі,
Нам пропонує салат з черемші.
Гайда до лісу, хто спати не звик!
Пити досхочу березовий сік.
Там, незабаром поспіє щавель,
Зазеленіє борщу акварель.
Є у весни пріоритет,
Зміцнити народу імунітет.
І на останок, потрапить у ліс
Легко. Не треба грошей та "безвіз"!