07, 04, 2017

Светлая Две Тысячи 10
Дзе наша моц?
Дзе сіла волі?
Чаму не можам
Мы вярнуць сабе
Кавалак долі той,
Што лёс паабяцаў
Істоце кожнай ...
І адабраў ,
Падманам і нахабна ...
Ні ў полі,
Ні на поплаве,
Ні ў лесе...
Няма яе ...
На полі бою...
Толькі ...