Зiрка

Дар Апрель
Я не маю магічних сил,
і не можу на тебе впливати.
Ти мов зірка, що впала у кратер
від своєї космічної сили.

Ти хотіла, щоб тебе любили,
але сяйво було гарячим,
і розплавило той вольфрам
що тримав твій хребет
прямим.
Я хотів підійти і сам,
та не бачив тебе за вогнем.

Я з тобою знайшов Віфлеєм,
 і з тобою знайшов свій холод,
бо прийшов у північний край.
Я тримаюсь іще. Чекай.
Я ще можу тебе знайти.
Я не можу на тебе впливати,
але можу до тебе іти.