Якщо ти не почуйеш поряд серця

Галина Яковлева Украина
Якщо ти не почуєш поряд серця,
Якого так в житті тобі бракує…
Ти не сумуй і ні на кого ти не сердься,
Тебе обов’язково Бог з небес почує.

Він поведе у світ дорогами любові,
Підтримає твій нерішучий крок.
І люди стрінуться у нім не випадкові,
На це усе відведений свій строк.

Коли настане він, ніхто не знає,
Але Господню віру й милість не втрачай.
Вона так міцно всіх нас огортає,
Тож непохитним будь в досягненні бажань.

У злетах і падіннях, ти – Людина!
І попри все ти це не забувай.
Ти сильним будь і ні одна причина,
Зурочити не зможе дорогу Божу в рай!