Планета моя - Любовью зоветься

Галина Яковлева Украина
Планета моя – Любов’ю зоветься,
До неї приходжу на рідний поріг.
Так солодко з нею, повірте, живеться,
Щасливий і милий, одвічний той гріх.

У небо дивлюсь, там літа пропливають,
Жалі за минулим фарбують чоло.
Птахи у садках солодше співають,
Із трепетом б’є у серце тепло.

Торкнулись душі мої мрії забуті,
Не всі з них здійснились в потоці стрімкім.
А я все іду по життєвім маршруті,
Який не буває доволі легким.

Планета моя - Любов’ю зоветься,
Придумала назву таку їй сама.
Можливо хтось з вас у слід посміхнеться,
Прошу! Ви творіть тільки добрі діла.