Э. Дикинсон. 1019. My Season s furthest Flower

Ольга Денисова 2
1019
Цветку, что позже всех цветет -
Нежнейший мой поклон
За то,  что без друзей один
Так рыцарственен он.
11.11.2016 - 10.04.2017


1019
My Season's furthest Flower —
I tenderer commend
Because I found Her Kinsmanless,
A Grace without a Friend.