13, 04, 2017

Светлая Две Тысячи 10
Як нам дайсці да Беларусі... Мы тут...даўно ... насупер усялякай гнюсі . Жывем пакуль і будзем заўтра жыць . Не здольны аніхто адсюль нас выжыць. Ні каты, ні забойцы розныя. Бо то Радзіма наша , маці наша родная. Палі, лясы і поплаў за ваколіцай нам дапамогуць , выцягнуць з багны. Калі мы РАЗАМ будзем , абыдзЕцца без крыві!