Твий образ

Дарья Вольфраминг
Коли дивлюся Я на тебе
Зрозуміти Я не можу нічого,
Я лиш розповім про себе,
А ти скажи про себе одного.

Мені цікаво спілкуватися з тобою,
Але не знаю, що мені чекать,
Я дуже б'юся в стіну головою
І дуже хочу від проблем літать.

Я полетіти в далину бажаю,
Де зможу щастя Я своє знайти,
Але що буде далі Я ніяк не знаю,
Коли Я зможу у твій дім прийти.
14.04.2017