Великдень

Галина Тихоненко
Нехай на свято в кожній хаті
Будуть паски смачні,багаті,
А поруч крашанки строкаті.
Смачне з прошарками сальце,
Ковбаски доброї кільце,
Червоне наче кров винце.
Погожа днина за вікном
И вся родина за столом.