Магiя -Галюцигенне-

Валео Лученко
Психотропи, психофаги, психофіли
Де ти, душенько моя? Ефемерна гра уяви?
Хто я? Де я? Де ідея, за яку готовий вмерти?
Стерто все. Delete. Абзац. Капець.
Капці білі без підборів.
На столі прибор столовий з чистого срібла.
Лами хутро  на підлозі. Далай-Лама на стіні
посміхається, як Будда всеблагий і всенірванний...
Марка з Цюріха що треба.
Join me! Relax. Enjoy.

- Милий друже, скільки можна?
- Щось не так?
- Я бачу  все.
- Що ти бачиш? Досвід мій збагнути можеш? Мозок мій - закрита книга.
- Не сміши мене, коханий! При-пи-ни!
- Пригощайся! Помандруєм.
Посміхаються обоє. Тане, тане цукорець.

А коли скінчиться дія лезергінового дива
ми з тобою повернемось з того краю оковиду,
де стрічаються померлі з ненародженими ще.
Щем у серці ми заллємо дозою міцної кави
і лежатимемо мовчи, зрозумівши всю відносність
часу-простору.
Амінь!