Великдень

Наталия Боровская 2
Великдень- це життя вічного початок,
Богом даний знову рік, ще один додаток.
Це єднання всіх народів віросповідань,
Це чекання найсвітліших наших сподівань.
Шанс черговий зазирнути у куточок серця,
Віднайти залишене для Бога озерце.
І наповнити його Божими словами,
Та прикрасити життя благими ділами.
Переглянути ще раз своє існування,
Щоб відчути- всередині які є бажання?
До багатства, чи до слави, до Бога пізнання?
Із якими силами маєте єднання?
Божий глас відчуйте в серці- Він завжди говорить,
Щедра Божая рука чудеса нам творить.
Хто захоче- той завжди побачить, почує,
Й вічну Божую Любов у собі відчує.
17.04.2017.Н.Б.