Злиття з природою

Наталия Боровская 2
Я мрію про свій власний дім
На лоні матінки природи,
Щоби звільнитися від стін,
І злитись з вічністю свободи.
Щоб пізнавати мудрість всю,
Для нас бережену віками.
Збирати вранішню росу
Босими стопами, й руками.
Ловити промені світанку,
Дихати терпкістю туману,
І оминути всі тенета,
І не піддатися обману.
Вслухатись в звуки й шепотіння,
Душею віддаватися природі,
Щомиті відчуваючи тремтіння,
Що я, нарешті, на свободі.
17.04.2017.Н.Б.