121. Цей пiзнiй снiг...

Игорь Ярин
  Цей пізній сніг, що випав навесні,
  запорошити зміг усе довкола.
  Ми розлучались наче восени,
  та примха - сніг замкнув болюче коло.

  Через півроку знов замерзлий слід,
  від холоду дрижать пелюстки вишні.
  Все те пройдешнє - наче уві сні...
  Та ти пробач, що все тоді так вийшло.

  Сьогодні біла гладь по всіх дворах,
  сьогодні знов відверта холоднеча.
  І наче сподіватись не пора.
  Але я знов твої відчую плечі.

  Твоє тепло... Нехай іще зима.
  В замерзлих вітах бачу твої очі.
  Один лиш холод, а тебе нема...
  А ще цей сніг зійти ніяк не хоче.