Жемчужина 55

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 55

Ты не гневи Всевышнего,
И цену знай словам.
Не пачкай грязью ближнего,
Испачкаешься сам.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 55

Ти не гніви Всевишнього,
І знай ціну словам.
Не лий багно на ближнього,
Бо забруднишся сам.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА