Песенка украинский язык!

Ксю Чапайкина
Швидко плине річенька
невеличка..
Наберу водиченьки,
вмию личко.
Зачерпну співочую
прохолоду.
Освіжу дівочую
свою вроду

Я тобі вклоняюся,
срібна хвилька.
Потай озираюся
на Василька...
Він сидить на березі
та й не знає
Що його від березня
я кохаю!...

Він під осокорами
зажурився.
Краще б в мою сторону
подивився!
Там, де верби вітами
звились тричі,
Біла сукня з квітами
мені личить.

Між гілками пташечка тьох-тьох-тьох-тьох-тьох!
Мрію залишитися я із милим вдвох
Там, де сердце з серденьком тихо розмовля
про любов Оксанки до Василя...


Марно сподіватися
вже несила!
Грізно насуваюся
на Василя:
- Не клює, не ловиться
на світанку?
Може ж ти подивишся
на Оксанку?

Залиши у спокої
свою вудку!
Глянь хоч краєм ока
на мене хутко!
Скільки я, замріяна
про майбутнє,
У кущах стоятиму
в новій сукні?!?!?!

Між гілками пташечка тьох-тьох-тьох-тьох-тьох!
Мрію залишитися я із милим вдвох
Там, де сердце з серденьком тихо розмовля
про любов Оксанки до Василя...