Колискова

Людмила Петрук
Засинай, дитино мила, -
Спати, – час настав…
В небі, місяць золотавий
Зіроньки зібрав…

Він їм пісень наспіває
Про казковий край,-
Там немає сліз і горя,
Там,  добра,  розмай…

Засинай, моя принцесо,-
Спатоньки пора…
Сонце вже давно у ліжку,
Спить вся дітвора…

Ніченька на дворі,-
Сплять гучні гаї…
Спи і ти, дитинко, -
Люленьки - люлі…