Я и ты

Марина Панфёрова
В мене для тебе занадто багато кохання.
В тебе для мене скептично стурбований погляд.
Я відчуваю, що кожна хвилина – остання.
Ти переконаний: буде ще час бути поряд.

В мене від тебе весь час перехоплює подих.
В тебе для мене розважливий лагідний  спокій.
Я за тобою у прірву без сумнівів жодних.
Ти посміхаєшся і відмовляєшся поки.

В мене з тобою стрибає схвильовано серце.
В тебе зі мною завжди усміхаються очі.
Я не збагну, як в мені поміщається все це.
Ти співчуваєш моїм  хвилюванням дівочим.

В тебе для мене плече, теплі руки і жарти,
Кави горнятко і безліч цікавих історій.
Я відчуваю, нічого міняти не варто,
Тільки з тобою до мене спускаються зорі.