Спич - призыв для Европы

Светлая Две Тысячи 10
Згаджуся, мабыць, з анатоміей паразы. То не зараза, то наступства проста... Сабе наткалі павуціну кроснамі... Туды , на жаль, папалі самі . Шкада, што Беларусь не з вамі. Макей падсох... хлусня , лакшыны, козні розныя не дадаюць здароўя бо. Прымайце іншых, годных спадараў ужо. Такія ёсць, іх шмат... то ўвесь амаль народ наш.