Вiра на зустрiч

Надежда Васнецова
Де ви ті душі, замріяні мріями,
Де ви ті,що дарували любов,
Ваша майстерність тай праця навіяло,
Місце,с той назвою - Львів.

Храми, які випромінюють вірою,
Сонця проміння, лягае у тінь,
І ростають сніги, з відблиском відення,
До місця,яке пам'ятаю як Львів.

Я приклонюсь до ціх храмів колінами,
З вірою в те,що зустріну любов.....
Матір моя, була всіми покинута,
В місті , яке називають -Львів.