Your Lovin Like A Knife

Сергий Дубенко
Music by Alex Grata.

IT'S BLEEDING IN MY HEART,
YOU'VE PAINTED RED MY WORLD!
I CAN'T BELIEVE WE STAY APART,
WHY T'SEEMS SO HARD TO UNDERSTAND?
WHY I AM ALONE,
LIKE' CANDLE IN THE WIND?
YOU FAR AWAY FROM ME!

Bridge:
CAN'T UNDERSTAND YOUR PRIDE,
FELT LIKE A KNIFE:
- I WANNA BE STRONG!
JUST LEAVE ME ALONE!

Refrain:
YOUR LOVIN' LIKE A KNIFE
CUTS ME OUT!
YOUR LOVIN' LIKE A KNIFE
BRINGS ME DOWN!
YOUR LOVIN' LIKE A KNIFE,
IT BREAKS MY HEART!
YOUR LOVIN' LIKE A KNIFE
THAT BURNS INSIDE!

LIKE A STRANGER IN THE NIGHT
I'M RUNNING WITH A PACK.
BUT CAN'T YA SEE I'VE HAD ENOUGH,
CAN'T YA HEAR MY WORDS THAT CALL YOU BACK?
WHERE DO YOU GO?
WHY YOU SO FARAWAY FROM HERE,
SO FAR AWAY FROM ME?

Bridge:
CAN'T UNDERSTAND YOUR PRIDE,
FELT LIKE A KNIFE:
- I WANNA BE STRONG!
JUST LEAVE ME ALONE!

Refrain:
YOUR LOVIN' LIKE A KNIFE
CUTS ME OUT!
YOUR LOVIN' LIKE A KNIFE
BRINGS ME DOWN!
YOUR LOVIN' LIKE A KNIFE,
IT BREAKS MY HEART!
YOUR LOVIN' LIKE A KNIFE
THAT BURNS INSIDE!

YOUR LOVE IS LIKE A KNIFE!
.............,,,,,,,,,,,,,,,,,,
04/26/2017
Kyiv-Moscow