Чорна кв тка

Алла Повх
Пил лазуровий в
Припьяті виликі мури
В відчужені у розпачі
Розчарувань де
Мертве місто радіація
У часі метою променева
Брила починань
закриті у сумніві
Безодні золотії ріки
Де біля моря в бузині
Примарі шепшина
і троянди вітер свище
тендітності в страху
Відвертості мовчанні
Сон на яву лиш білий цвіт
в крив снігом на весні
І квітка чорна на воді
лебідка в небі там кружля
у радіації квітка проростае
у росі там пісня у повітрі
промовляе у ПРИПЬЯТІ
в тумані квітка розсяйна
де вітром розцвіта бузок
І спалахи у явищі в мовчані
роки життя і спогади
сніг на траві в безодні
грати у багнюці у спогадах
в тривозі поколінь
не звів у сумнівах
там кроридори золотії
в надії у безпеці починань
лазурний пил і квітка на
воді червона лебідка
в радіакція думок
реакція великі мури
у брилі рухлятв реакторі
залишились в віки