Жемчужина 56

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 56

Когда на небе грянет гром,
Мы имя Бога назовём
И будем каяться в былом.
Но это будет лишь потом,
Когда на небе грянет гром.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 56

Коли у небі гряне грім,
Ми приповземо в Божий дім
І будем вити в каятті.
Але це буде лиш тоді,
Коли у небі гряне грім.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА