слухала пiсню кульбабок

Марина Гареева
слухала пісню кульбабок,
бачила танці трави...
все, що дається у спадок,
переростає у рви,
перегорта первоцвітом
листя колишніх століть:
вітер склада заповіти,
пташка відспівує ліс,
щоби найменша рослина
вправно тягнула гілки –
сонце незламне донині
з першої ночі віків.


28/4/2017