Нен1

Надежда Сульжицка
Нене моя, нене.
Пісеньку співала.
Розірвало небо,
Пісня ж не вшухала.
Колисала доненьку –
Крушилися дахи.
Зустрічала зореньку-
Зостались лиш цвяхі.
Твого серця опіки
Я на шиї маю
Наввертає обіги
Час мій, мамо, мамо.