***

Валерий Масагор
Вишня
======
На землю падають пелю'стки -
Сьогодні вишня відцвіла.
Немов зняла із себе хустку,         
Як службу в церкві відбула.
Немов приборкала дівоцтво
Її пора зелених кіс.
І вітерець, немов пророцтво,
Їй промінь сонячний приніс.

29.04.2017р.

(В.Масагор).