Времето ни

Борис Калинов
Времето…
То
не очаква
нищо
от нас.
Просто
в Душите ни
притихва.
А, когато
човешките си
планове кроим,
Бог
се усмихва…

Странник

Изображение- Интернет.
Тракийска гробница- Казанлък.
Фрагмент от стенописите.