Я нiчого не втратив на цiй вiйнi..

Сергей Краснозоренский
Лише вiру, й надiю
I мир у сiм'i

В ciм'i дружнiй i щасливiй
Без нудьги i пихи
Де ми жили - не тужили
I не знали лиха

Лиха хижого, чужого, до
щастя пожадного
На шести курячих лапах,
Бридкого, незгарбного

I напало теє Лихо
На тiло бiлесеньке
Запосiло Украiну
i радо, радесеньке..

далi буде..
P.S.: краще б не було..