С мка

Доктор Эф
            
  Сімка

Ввімкни будь ласка слухавку
Я так тебе благаю
Невже дійшла ти висновку
Що виходу немає .
Невже ми не пробачимось
Невже ми не почуємось
Невже ми не побачимось
Невже ми не врятуємось.

Приспів:

Вийди із пітьми
Слухавку зніми
Я тебе кохаю
Вщухнуть ще вітри
Вщухнуть ще шторми
Я тебе чекаю.

Пробач мене мій котику
То слухавку заглючило
Не чула мого дотику
Щось верзло і канючило
То сімка була випала
Та вставлена Миколою
Коктейлю з ним я випила
Віагри з пепсіколою.