Э. Дикинсон. 502. At least to pray is left is left

Ольга Денисова 2
502
Есть лишь молитва у меня –
Исус, живый во всем –
Не зная, где тебя искать,
Стучусь я в каждый дом –

Трясешь ты землю и вихришь
Мальстрема круговерть –
Когда же, Назарянин, ты
Займешься мной – ответь.
1.05.2017



502
At least — to pray — is left — is left —
Oh Jesus — in the Air —
I know not which thy chamber is —
I'm knocking — everywhere —

Thou settest Earthquake in the South —
And Maelstrom, in the Sea —
Say, Jesus Christ of Nazareth —
Hast thou no Arm for Me?