Перемога завжди за тобою

Галина Яковлева Украина
Перемога завжди за тобою,
Своїй не зраджуй ти меті.
Не будь для кожного слугою,
А от Всевишньому – служи!

Залишайся вірним ти на злеті,
Та про нужденних не забудь.
Все тимчасове у тім світі,
І це життя правдива суть.

Панує заздрість в ворогів,
Та й друзі, часом, нам лукавлять.
З близькими ти відносин не каліч,
Бо рани довго ці кривавлять.

Тебе не зрадить тільки Бог!
У нім немає люті й фальші.
В житті крокуй ти з Ним удвох,
Легкими будуть дні подальші.