Любов сильнiша за усе

Галина Яковлева Украина
Любов сильніша за усе,
Вона ніколи не вмирає.
Моє серденько дотепер,
Наше минуле пам’ятає.

Душі так солодко було,
Коли дивились ми на зорі.
Нас напувало джерело,
Скорявся світ нам у покорі.

Сюрпризи, квіти, подарунки,
Це все в минулому тепер.
Сама стрічаю я світанки,
Мій час без тебе, мов завмер.

Любов сильніша за усе,
Вона ніколи не вмирає.
Моє серденько дотепер,
Наше минуле пам’ятає…