Тремтить сльоза

Светлана Бурашникова
              (стихи на украинском языке)


Тремтить сльоза важка на чорних віях -
Остання, бо їх більше вже нема…
Земля моя, ти вбила мої мрії…
Тепер вбиваєш і себе сама.

04.05.2017