Крим. ТравневI свята

Ангелина Моисеенко
Iдуть люди, iх багато!
На травневi iдуть свята!
Що б там хто не говорив!
Як би iх не тормозив!

Нескiнченний iх потiк!
E ще пам ять то у них!
I бажання святкувать!
I його не вiдбiрать!

Ми iх щiро зустрiчаEм!
I зi святами вiтаEм!
Перемога в нас одна!
Ще в Cоюзi рождена!

В нас була одна краiна!
Пам ятай про це людина!
Ми Eдиная ciм я!
Ми слов яни ти  i я!

     05.05.2017