Я мог бы умереть - Cat Stevens - But I Might Die T

Светлана Анджапаридзе
https://www.youtube.com/watch?v=l3lgq8dKRII


Я мог бы умереть - Cat Stevens - But I Might Die Tonight

Работать так - смысла нет               
Лишь выполнять - не по мне
"Усердным будь, малыш,
Дослужишь до меня, глядишь"

Знаю я одно,
Утянет бедность на дно
И окажешься тем,
О чем расскажешь ты сам всем, ты сам всем, ты сам всем

Работать так - смысла нет               
Лишь выполнять - не по мне
"Усердным будь, малыш,
Дослужишь до меня, глядишь, до меня, до меня"

Будь мудр, вдаль смотря,
Верен будь - говорят.
А ночью вдруг ведь
Я мог бы умереть!


Cat Stevens - But I Might Die Tonight

I don't want to work away
Doing just what they all say
Work hard boy and you'll find
One day you'll have a job like mine

'Cause I know for sure
Nobody should be that poor
To say yes or sink low
Because you happen to say so, say so, you say so

I don't want to work away
Doing just what they all say
Work hard boy and you'll find
One day you'll have a job like mine, job like mine, a job like mine

Be wise, look ahead
Use your eyes he said
Be straight, think right
But I might die tonight!

"Tea For The Tillerman" 1970