Сан ирсан ч1ег1ардиг

Аза Атагинская
Сайн синан раг1у к1ел
Гулйина ойланийн оьла,
Юх- юха уьш т1екк1ел
Кегаеш йоккху ас зама.

Къийссало ойланаш
Бакъ-харцо дуккхаза луьсту,
Дагна цкъа эшам беш
Чахчадо, юха и хьоьсту.

Сан синан ч1ег1ардиг,
Ма гена даьлла хьо хилла.
Хьо маца кхочур-те
Йохъян сан шелйелла б1аьсте.

Ахь маца хазор-те
Сатедеш б1аьстенан эшар,
Сацадеш маьргонна
Сан синна 1еткъина ч1е1ар.

Азман Джабраилова