Первый раз

Инесса Степаненко
               
Как хорошо всё делать в первый раз,
Чтоб получить цветные впечатления,
Чтоб испытать волнующий экстаз
От трепетного к цели устремления.

Ведь первый раз торжественно прекрасен
Своею неизвестностью маня.
Когда реален он и своечасен,
То может он душе придать огня.
***

Перший раз

Як добре все робити в перший раз,
Щоб враження придбати незабутні,
Відчути щоб хвилюючий екстаз
Від прагнення палкого у майбутнє.
               
Адже він урочистий та прекрасний
Його моменти дивно хороші.
Коли реальний він та своєчасний,
Вогню надати може він душі
***
Фото из интернета