Непокой Из Елены Каминской7

Римма Батищева
На http://www.stihi.ru/2017/04/19/5550

Тревожно на душе, неладно…
И ветви клонятся к земле…
Весенний ветер – беспощадный…
А мне бы спрятаться в тепле…

Мне плохо без твоих объятий,
Слова-обман сбивают с ног…
Холодный ветер-неприятель
Приносит колкостей поток…

Надежда тает, всё впустую…
Не греет слабое вино…
Не выкрадешь любовь чужую,
Свою вернуть мне не дано…

      20.04.2017

Неспокій, у душі – неспокій…
І віти гнуться до землі…
Весняний вітерець – жорстокий…
Мені б сховатися в теплі…

Обійми ти забрав навіщо?
Збиває з ніг зрадливість слів…
Холодний невблаганець свище,
Сміється з лагідних вогнів,

Що тануть у вікні чекання…
Вино вечірнє не міцне…
Не викрасти чуже кохання…
Й моє із вітром промайне…