Казино. П сня

Коваль 4
На зелене сукно казино,
Роблю ставку на долю свою.
Випадає нам знову -зеро,
Погляд твій промовляє:-Люблю.
Ми в полоні своїх почуттів
Попливемо на хвилях життя.
І у вирі шалених світів,
знайдем землю де ти тільки й я.

Приспів:

На зелене сукно казино,
Одісея моя завела.
Золоте відшукаю руно,
Тільки б мила зі мною була.


Я пішов у житті на ва-банк,
І поставив усе на зеро.
Хай серця відбивають нам такт,
Щоб кохання в нас вічне було.
Викидає рулетка нулі,
Знову шельмує круп"є-диригент,
Очі повні кохання твої,
Не затьмарить цей прикрий момент.