Зраджена кра на

Демерджи
Зрадженій країні заліплюють очі
Правда купується, мовчить проти ночі
Злодійські Тіні в прем'єрах кружляють
Себе покривають себе захищають
Ум, честь і совість в ролях представляють
Грають і брешуть, брешуть і грають, нічого святого не мають


Я хочу плакати, і я хочу стріляти
Натомість Ради, верховенства права
Маю вольєр, повний диких тварин
Боязкі пани виросли в мавпи
Лізуть в кишеню, запалюють хати
Щоб землю горілу зручніш розтягати

пр.
Гей, прокидайтесь, розплющуйте очі, роками нас Іуди лукаві вели,
В світлі софітів чисті як янголи, -  в темряві злодії хижі й брудні,
Поки ми спали, усім довіряли допавсь булави черговий ділець.
Але вже скоро (Може вже завтра) ховайтесь ***, урвався терпець


Знов йду на Майдан бо дихать несила
Мені б тільки правду і вільну країну
Хай платить рахунки хто має вину
Главенство закону – єдині скрижалі !
Главенство закону – єдині скрижалі !
Злочини влади не сховать у пітьму..