Жемчужина 57

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 57

Любовь не просто встретить в суете.
Любовь - это великий дар Творца.
Ты не бросай любимого в беде,
Будь рядом с ним до самого конца.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

***************************

ПЕРЛИНА 57

Кохання - це є промінь у житті.
Кохання - це великий дар Творця.
Ти не лишай коханого в біді,
Будь поруч з ним до самого кінця.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА