Ultimul rand, ultimul loc

Каролина Буиместру
Cu pienita apelor albastre
Vazute de sus, in galaxie
De pe cerul plin cu astre
Nu ultimul rand al tau o sa fie

In tabloul pictat de constiinta
Cu mult talent si maiestrie
Galaxia nu ar avea fiinta
Daca ultimul loc al tau o sa fie

In sala albastra si rece
Tu stai in ultimul rand, ultimul loc
Iar timpul tot trece si trece
Tu singur alegi locul in joc

Galaxia ea doar exista
Si materie neagra o sa fie
Dar jocul are sfirsit de pista
si tu alegi unde vei fi si cum o sa fie

Последний ряд последние места 

C кисточки голубых вод
Если смотреть с верху. с галактики
С небо полным звезд
Не последние места твоя будет
 
В картину нарисованную твоим восприятием
С большим талантом и мастерством
Галактика не имела быть
Если последняя места твоя будет

В синей и холодной комнате
Вы сидите в последний ряд , последнее место
то время как все проходит и проходит
ТЫ сам выбираеш  место в игре

Галактика только существует
И черная материя будет
Только игра имеит конец путь
И вы выбираете, где вы будете