Втрачена весна

Ирина Иваненко 2
Просто скажи мені що палко кохаєш
Я буду найщасливіша у світі
Моя любов розквітла мов весняні квіти
Не розумію я чого ти чекаєш.

Можливе це кохання таке нерішуче
А може й немає його на землі
І яким б життя не ставало колючим
Я несу в долонях кохання тобі.

Знову і знову кличу втрачену весну
Ту мить,коли ми ще  так палко кохали
В своїх очах останню надію принесу
Адже про долю свою ми тоді ще не знали.